|

Исчезна 80-годишен маж од Кичево, последно е виден во црква

Од ЦУК информираат дека е добиена пријава за исчезнато лице по име Трпкоски Кирил на 80 годишна возраст. Неговата адреса на живеење ул.,,Маршал Тито” бр.417.“, Кичево.

„Лицето го напуштило својот дом во с.Лазаровци, Општина Кичево, во 07:00 часот и последен пат е виден во црквата во селото. Се работи за изразито висок и слаб човек кој на себе има облечено сива блуза и темни пантолони“, стои во соопштението на ЦУК.Слични Објави