ИСКОДОШИ ГО КОМШИЈАТА ЗА 1О ЕВРА

После да не се чудите од каде доаѓа „Еден Македонец-комита, двајца Македонци- комита и војвода, тројца Македонци- комита, војвода и… кодош“.

Причината зошто сите Македонски востаниа биле задушени. Македончето у еден статус опишано од а до ш.Posted by Ивица Петровски on Петок, 30 октомври 2020

Слични Објави