| |

ИВАНОВ МУ ОДГОВОРИ НА БОРИСОВ

Тоа е негова одлука и негова одговорност. Со овој негов гест тој зазема страна, Борисов не е само премиер на Бугарија туку и Претседавач со ЕУ. Европската Унија апелира за дијалог, а некој бега од него, изјави претседателот Иванов, на новинарско прашање во врска со отказот на Борисов да се сретне со него.

Слични Објави