|

КЕЖАРОВСКИ БАРА ИЗВИНУВАЊЕ ОД ПОРТАЛИТЕ КОИ ЈА ОБЈАВИЈА СНИМКАТА НА ЈОЦИ

Новинарот Томислав Кежаровски објави статус на Фејсбук во кој бара извинување од, како што вели, „сродни по душа портали и телевизии“, а кои вчера објавија вест и снимка што на социјалната мрежа Фејсбук ги постави Јорданка Ивановска Јоци.

Ивановска на фејсбук тврдеше дека завчера била вербално нападната од нејзиниот колега Кежаровски, додека била во сопственото возило на улица во населбата Лисиче во Скопје.Слични Објави