| |

КОСТАДИНОВ ОБЈАВИ ВИДЕО КАКО ВМРО ДПМНЕ БЕГА ОД СОБРАНИЕ ЗА ДА НЕ СЕ ИЗГЛАСААТ МЕРКИТЕ ЗА ПОМОШ НА ГРАЃАНИТЕ

Каде плови овој брод на ВМРО-ДПМНЕ?!, прашува Костадин Костадинов, пратеник на СДСМ.

Во момент кога треба да ги разгледуваме и гласаме точките за поддршка на граѓаните во оваа КОВИД пандемија, пратениците на оппозицијата без грам чувство ја напуштија салата.

Се извинувам почитувани граѓани што имаме болни пратеници, за жал дел и хоспотализирани и не сме во можност да ги изгласаме точките.
Погледнето го видеото, вели Костадинов.

Слични Објави