Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Ново Село

Поранешниот градоначалник на општина Ново Село (Б.В.) доби кривична пријава за злоупотреба на службената положба и овластување за склучување анекс кон договор за закуп на времен објект, со кој го продолжил рокот за времетраење од 5 на 11 години, информираат од МВР… (Прочитајте го целиот напис овде)