ЛУПЕВСКА СОЗЕН ЗА КАТИЦА ЈАНЕВА: НЕ СУМ ВИДЕЛА ВОЛКУ ДРЗОК И НЕПРОФЕСИОНАЛЕН ОБВИНИТЕЛ ВО МОЈАТА 25 ГОДИШНА НОВИНАРСКА КАРИЕРА

Новинарката и автор на емисијата „КОД“ Снежана Лупевска Созен, преку социјалната мрежа Facebook го изрази своето мислење на специјалната обвинителка Катица Јанева. Според Лупевска Созен, Јанева е дрзок и непрофесионален обвинител, кој не трпи критики. Новинарката во својот статус додава дека воопшто не е зачудена од наредбата на Јанева за претрес на вработените во СЈО.