Mеѓународна научна конференција на тема: „Кон подобра иднина: Владеење на правото, демократија и полицентричен развој“

//

Правниот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, организира меѓународна научна конференција на тема: „Кон подобра иднина: Владеење на правото, демократија и полицентричен развој“ која ќе се одржи на 11 и 12 мај 2018 година во Битола… (Прочитајте го целиот напис овде) Претходна статија

Вашингтон му дал зелено светло на МОСАД за ликвидацијата на ирански генерал

Следна статија

Пратениците си земаа зимски распуст – Реформи по празниците

Најново од Вести