Пратениците си земаа зимски распуст – Реформи по празниците

Народните избраници ќе ги слават празниците и на работа ќе се вратат дури на 9 јануари. Тие решиле на пратеничка координација со претседателот на Собранието Талат Џафери да ги спојат деновите меѓу и за празниците и да не одат на работа… (Прочитајте го целиот напис овде)