НАНЧЕ: ТРПЕЈЧАНИ ДОАЃААТ ВАШИТЕ ПЕТ МИНУТИ!

„Трпејца 2019 година. Нашето „Сен Тропе“, гордост ама без решена канализација. Многу го сакаме Охридското езеро, доста е со празни флоскули. Одма и веднаш решение. А плоштадот погледајте го каков е, а како го замислувам. Трпејчани доаѓаат вашите 5 минути“- напиша на својата официјална страна кандидатот за градоначалник на Охрид од редовите на ГДУ, Михаил Трендафилов-Нанче. Погледнете го видеото посветено на населеното место Трпејца познато како охридското Сен Тропе.