НОНКОВИЌ ОД БРИСЕЛ ГО СОВЕТУВА ИВАНОВ ДА СЕ „ПОТПРЕ“ НА РУСИЈА И КИНА ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЗМОТ

//

Убаво тоа што дели совети Нонковиќ, ама кога има толкава доверба во Русија и Кина, зошто се јавува од Брисел, а не од Москва или Пекинг…?Претходна статија

СДСМ: ШТО КРИЕ ИВАНОВ? ОДБИВАЊЕТО НА АЛАТКАТА ЗА ТРАНСПАРЕНТНОСТ Е СПРОТИВНО НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ

Следна статија

СТОЛЕ ВЕЛКОВ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО МАКЕДОНСКО-БУГАРСКО ПРИЈАТЕЛСТВО

Најново од Вести