|

НОВА БОМБА: ЗАЕВ ЌЕ ИМ ЈА Е… МАМАТА НА СИТЕ ВО НЕГОВАТА КОАЛИЦИЈА

Во новата „бомба“ објавена на Јутјуб, на која се слуша гласот на Зоран Заев, лидерот на СДСМ вели дека ќе соберел „и шарени и шуто и рогато“ и после „мамата ќе им ја ебел“ на сите.

Во „бомбата“ Заев тврди дека тој ја „регистрирал“ Шарената револуција и спомнува бројка од 4,8 отсто… Откако вели дека сѐ ќе собере, тој додава дека после мамето ќе им го ебе на сите кои ќе влезат кај него во коалиција.

За владиката Наум, Заев вели дека бил со сите бои измачкан, дека бил близок „со Хари, Мари“ и додава: „Не знам дали повеќе поминува време со Мијалков или со мене“.

Слични Објави