| |

ПЕНДАРОВСКИ ПЛАНИРА ЛИДЕРСКА СРЕДБА ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА МАЈ

Претседателот Стево Пендаровски планира да организира лидерска средба во првата половина на следниот месец. Како што потврдија за МИА од Кабинетот на претседателот, на средбата во мај ќе се разговара за натамошниот тек на политичкиот процес во земјата, како и за можните термини за одржување на следните парламентарни избори.

„Во овој период сите напори и државни ресурси треба да бидат насочени кон справување со пандемијата на коронавирусот, изјавија за МИА“ од Кабинетот на претседателот Пенадровски.

Слични Објави