ПОДКАСТ НА „СЛОБОДАР“: ЕКОНОМСКА НЕЕДНАКВОСТ И „ЗЛАТНИ ВРЕМИЊА“?

//

Ве покануваме да го слушнете четвртиот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Стјепан Покупец, Александар Богоевски, Тони Бачваровски и специјалниот гостин, Симон Саревски. Разговараните теми се: Дали навистина економската нееднаквост е толку лоша работа и дали јазот помеѓу богатите и сиромашните се зголемува? Дали старите „златни“ времиња навистина беа подобри од од денес? Како „социјалистичкиот рај“ Шведска стана богата и колку всушност е левичарска од економска гледна точка.Претходна статија

СТОМАТОЛОЗИТЕ ЗБУНЕТИ ОД ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ОРДИНАЦИИТЕ

Следна статија

КОЛЕВ: ИЗБОРИ ТРЕБА ДА ИМА- ГДУ НЕ ПРАВИ КОМПРОМИС СО ВЛАДЕЕЊЕТО НА ПРАВОТО

Најново од Вести