ПРАТЕНИЦИТЕ ЌЕ РАБОТАТ БЕЗ ПАУЗА ДОДЕКА ПАРЛАМЕНТОТ НЕ СЕ РАСПУШТИ

Спикерот на Собранието Талат Џафери соопшти дека од 18.00 до 19.00 часот ќе трае паузата од расправата за предлог законот за јавното обвинителство, а по 19.00 часот ќе продолжи и ќе трае без прекин додека Парламентот не биде распуштен.