ПУКАЊЕ ВО БЕРЛИН, ПОВРЕДЕНИ НЕКОЛКУ ЛИЦА

Портпарол на германската полицијата потврди дека имало пукање во областа Кројцберг во кое биле вклучени неколку лица, но не можел да даде повеќе информации.

loading...

Пукањето се случило во близина на седиштето на партијата СДП, но полицијата тврди дека немало политички мотиви, пренесоа германските медиуми. На таа локација се пронајдени три повредени лица.


loading...