РЕАКЦИЈА НА БРАНКИЦА ДИМИТРОВСКА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЗДРУЖЕНИЕТО „ХЕНДИКЕП ПЛУС“ – КРИВА ПАЛАНКА

„Можеше ли толку да бидете безобразни? Па што не отидовте Вие?зошто истите деца ги оставивте без ваучери?? Дали знаете колку ВАШИ НВО црпат финансии од повици за проекти од Бугарската Амбасада финансирани од Р Бугарија??Или тоа не ви одговара да спомнете?“, реагираше на својот facebook профил Бранкица Димитровска, претседател на здружението „Хендикеп Плус“.

loading...

Facebook статус на Бранкица Димитровскаloading...