СÈ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕНАТА ВАГА

//

Жените родени под знакот на Вага се познати по нивната убавина, нежно лице и шарм. Тие се речиси згрозени од секој кој не е атрактивен за нив и е проблематичен. Овие дами сакаат убави работи, убава облека и скапи и елегантни украси, забавни автомобили, прекрасни патувања… Жените Ваги се обожаватели на уметноста: музиката, сликите, балетот, театарот итн.

Слично на тоа, тие се однесуваат исто и кон мажите, тие мора да бидат елегантни и самокритични за нивното однесување. Грубото однесување, нечистите алишта, бесрамните манири ги одвраќаат овие жени и ништо не може да ги принуди да прифатат таков маж дури и како пријател а за љубовни односи не може да стане ни збор.

Под влијанието на Венера, жените Ваги се стекнуваат со многу искуство во љубовта. Тие претпочитаат мажи со уметнички склоности. Многу богати бизнисмени се обиделе да ги освојат овие жени „мавтајќи“ со нивната финансиска благосостојба, но тоа не ја импресионирало Вагата. Треба да се знае дека до победничка позиција ќе дојде оној маж кој умее да изгради такви односи, каде што жената Вага ќе се чувствува единствена и во центарот на случувањата. Да, таа е премногу себична и мора да биде поласкана, да и се посвети многу внимание и нејзиното мислење секогаш да биде одобрено и прифатено.

Таа не сака да брза, доцни на средби, долго се подготвува за љубовната ноќ, а ако мажот кај неа предизвика нетрпение, тензија или нешто со што би се почувствувала непријатно тој ќе ја помине сам вечерта, а кај неа воопшто нема да се појави грижа на совест.Никогаш не ја терајте да брза за било што. Таа е дама и таква ќе остане. Таа нема да си дозволи брз секс. Таа сака долга романтична ноќ и секс без насилство и суровост! Според оваа жена, љубовта мора да им донесе радост на двајцата, но пред сè на неа. Многу галења, многу романтични гестови можат да ја освојат повеќе од агресивен секс. Таа сака мажот да мириса на нежен парфем и да има огледала во собата.

Овие жени не сакаат никакви разговори од важен карактер, а уште повеќе за минатите врски на партнерот. Таа го сака своето тело, не го крие во темнина, но претпочита нежна пригушена светлина. Една грубост, дури и несвесно, може да ја наруши хармонијата на односите. И никогаш не ја разбудувајте  после сексот – таа сака цврсто да спие без никој да го нарушува нејзиниот сон.

Претходна статија

ДАЛИ БИ СЕ ОСМЕЛИЛЕ ДА НАПРАВИТЕ ВАКОВ МАНИКИР ?!

Следна статија

ЗАЕВ: ПРОДОЛЖУВАМЕ ДА РАБОТИМЕ НА СТАБИЛНОСТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Најново од Истакнато