ШЕКЕРИНСКА: НИКОЈ ОД ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ НЕ ПРЕДЛОЖИЛ ГРАДЕЊЕ НА БЕГАЛСКИ КАМПОВИ ВО МАКЕДОНИЈА

//

Министерката за одбрана на Македонија, Радмила Шекеринска изјави дека на ниту еден состанок на кој таа била присутна, никој од европските лидери не предложил изградба на бегалски кампови во Македонија. Шекеринска изјави дека вестите поврзани со тој проблем се лажни. Таа додаде дека Македонија се наоѓа во регион каде што нема да се градат кампови за бегалци.

Претходна статија

СРЕДБА НА ЗМНР ЖЕРНОВСКИ СО АМБАСАДОРОТ НА ИТАЛИЈАНСКАТА РЕПУБЛИКА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, КАРЛО РОМЕО

Следна статија

ПОЧНУВААТ ПОДГОТОВКИТЕ ЗА ИЛИНДЕНСКИОТ МАРШ, УТРЕ Е КРАЈНИОТ РОК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ

Најново од Вести