ШЛЕПЕР ИЗЛЕТА ОД ПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД

//

Камион шлепер излетал и се превртел крај патот на патниот правец Кичево-Охрид. Сѐ уште не е познато дали возачот претрпел повреди бидејќи него го немало ниту во кабината ниту крај возилото. На местото на несреќата се собрани случајни минувачи и полициски екипи.

Повеќе детали се очекуваат подоцна во тек на денов.

Извор: АлсатПретходна статија

ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА НА ИНФОРМАЦИСКИОТ СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКО УПРАВУВАЊЕ СО СУДСКИ ПРЕДМЕТИ АКМИС

Следна статија

НАТУРА.МК: ПОПРЕЧЕНОСТА Е САМО ПРАШАЊЕ НА ПЕРЦЕПЦИЈА

Најново од Вести