СКАНДАЛ: ДПМНЕ ГО ПРОДАДЕ БАЗЕНОТ ВО ШТИП ПОЕВТИНО ОД ЕДЕН СТАН

//

„За моја огромна жал штипскиот базен е продаден за 72 илјади евра, 1250 метри квадратни е големината на штипскиот базен, заедно со зградите околу него.“ – истакна претседателот на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ Петар Колев во емисијата „Анализи и коментари“ на ТВ Стар. Повеќе за оваа скандалозна приватизација и продажба погледнете во видеото што следи:

Претходна статија

ДРЖАВАТА ЌЕ ФИНАНСИРА ОПЕРАЦИИ ЗА ПРОМЕНА НА ПОЛОТ- ПУ Ј’ЗК ДА ВИ Е!

Следна статија

ЛИЧНИОТ ИЗБОР НЕ Е БОЛЕСТ, ИЗБОР Е!

Најново од Вести