СТИЛИСТ РАЗУБАВУВА ЖЕНИ КОИ НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ СО СВОЈОТ ИЗГЛЕД ЗА ДА ИМ ЈА ЗГОЛЕМИ САМОДОВЕРБАТА

Константин Богомолов како да поседува магично стапче. Талентираниот стилист од Латвија ги разубавува дамите кои не се задоволни со својот изглед за да им ја врати самодовербата и да направи да се чувствуваат среќно и посакувано.

Со помош на шминка, фризура и облека тој им дава нов имиџ на жените, а резултатот ќе ве одушеви. Погледнете ги трансформациите:

Ирина, 51 година

Олга, 52 години

Иклима, 63 години

Кристина, 37 годиниИнга, 41 година

Целиот напис прочитајте го овде.

Извор: Фемина