| |

СУДСКИОТ СОВЕТ СИ ГИ ЗГОЛЕМИ ПЛАТИТЕ ЗА 35 %

Жарко Караџоски, Претседателот на Судскиот совет како претседателот на Судскиот буџетски совет, заедно со членовите донел одлука за зголемување на платите на ова тело за 21.000 денари, објави 1ТВ претпладнево, приложувајќи и документ со вчерашен датум.

Слични Објави