|

Украина: Ги соборивме сите дронови над Киев

Украинските власти соопштија дека ги собориле сите беспилотни летала што Русија ги испратила кон Киев во текот на ноќта.

Потоа беше објавено дека украинските воздухопловни сили во текот на ноќта собориле 26 од 28 беспилотни летала во областа на украинската граница.

Слични Објави