УТРОВО ПУКАЊЕ ВО ПРИЛЕП – ПРОНАЈДЕНИ ДВЕ МРТВИ ТЕЛА, ЕДНО ЛИЦЕ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ

Утрово пукање во Прилеп, пренесува „Скопје1.мк“

Во семејна куќа пронајдени се две мртви тела. Се работи за две жени од кои едната неофицијално е сопруга на убиецот.

Неофицијално повредено е уште едно машко лице кое сѐ уште се бори за живот.

Наскоро повеќе детали.