| |

ВАКЦИНИРАНИ 4 782 ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ

137 022 граѓани се пријавиле за вакцинација против Ковид-19.

Вакцина против Ковид-19 досега примиле 4 782 здравствени работници.

За вакцинација преку веб-страницата „vakcinacija.mk”, пак, досега се пријавиле 80.201 граѓани, а 56.821 преку матичен лекар.Слични Објави