(ВИДЕО 18+) ПОГЛЕДНЕТЕ ЗОШТО СИНОВИТЕ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ РЕТКО ОДАТ ВО ВОЈНИ

Овој пат ви покажуваме видео со загинати Азери во војната што се разгорува во регионот Нагорни-Карабах.

loading...

Не го правиме тоа за да се ситиме или пак заради тоа што уживаме во овие страшни слики, туку за да ви ја покажеме она црната страна на војната, која нема никаква врска со парадерската на јунаците од под Јорган планина.

Предупредуваме дека видеото не се препорачува за лица под 18 години и за лица со слаба психика.