(ВИДЕО) БУГАРСКИ НОВИНАР ВО ТВ ПРЕНОС СИ ЈА ПЦУЕ МАСКАТА

На дописникот на Бугарската национална телевизија Александар Марков во САД не му издржаа нервите, бидејќи маската му пречеше да го изведе својот тв пренос како што треба и видете што се случи:

Бате ја имаш нашата поддршка!!! Знаеме колку стресна е твојата работа!