|

ВИДЕО: Ескалира протестот пред Собранието – урната заштитната ограда, се фрлаат предмети кон полицијата

Со маски на лицето вечерва демонстрантите ја урнаа заштитната ограда пред Собранието.

Тие фрлаа петарди и предмети кон полицијата.

Извор: ТВ 21

Слични Објави