|

(Видео) ЕУ до Скопје: Нема репреговарање на преговарачката рамка

Амбасадорот на ЕУ во Северна Македонија, Дејвид Гир: „Секогаш сум бил многу јасен за овој договор што беше постигнат во јули 2022 година што резултираше со отворање на пристапните преговори и скрининг процесот. Не гледам можност за промена на преговарачката рамка.“Слични Објави