(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ГО НАПАДНАА БОРКО РИСТОВСКИ ДЕКА ГО КОРИСТИ СПОРТОТ ЗА ПОЛИТИЧКА ПРОМОЦИЈА

„Прекинете ги ваквите партиски говори од спортска говорница. Доста го користиш Собранието за партиска промоција“ – беа реакциите на дел од делегатите кон Борко Ристовски, кој е член на Комисијата за спорт на ВМРО-ДПМНЕ.

Извор/Видео: Екипа