| |

(Видео) Еве што одговараат пред албанска телевизија луѓе од Голо Брдо на прашањето каков јазик зборуваат

Погледнете во видеото како одговараат овие луѓе од Голо Брдо, Албанија пред репортер на албанска телевизија, кој ги прашува на каков јазик зборуваат…Слични Објави