Претходна статија

ПОЧНА ПОТПИШУВАЊЕ ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ ИЗДАВАЊЕТО КОНЦЕСИЈА ЗА СТОПАНСКИ РИБОЛОВ НА ДЕБАРСКО ЕЗЕРО

Следна статија

„ИМА САМО 5 АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА“ – ОДГОВОР ШТО ГО ДОБИЛ ПАЦИЕНТ ШТО ЧЕКАЛ 50 МИНУТИ ЗА ПОМОШ МИНУТИ

Најново од Вести

Ковачев: На местото на спомениците на окупаторската Црвена армија во Софија и во Пловдив да се постават споменици на Левски, Ботев, Гоце Делчев, Тодор Александров и Ванчо Михајлов

Бугарскиот европратеник од редовите на ГЕРБ-СДС Андреј Ковачев, даде интересна идеја за тоа што треба да