(Видео) Кои се актуелните проблеми меѓу Бугарија и РС Македонија според Спас Ташев и Виктор Стојанов

/

Првите луѓе на бугарските невладини организации „Бугарска национална платформа“ и „Фондација Македонија“, доц. д-р Спас Ташев и Виктор Стојанов, во емисија на ТВ Скат, зборуваат за пописот во РС Македонија и другите актуелни прашања на релација Софија-Скопје.Претходна статија

Јанев: Мојата кауза е Бугарија и нејзиниот просперитет

Следна статија

Бугарскиот претседател Румен Радев ја претстави новата привремена влада до изборите во ноември

Најново од Видео