(ВИДЕО) КОЛЕВ: АКО НЕ УСПЕЕМЕ ДА ИЗГРАДИМЕ МОДЕРНА И ОБРАЗОВАНА НАЦИЈА ЗНАЧИ НИЕ ПОЛИТИЧАРИТЕ НЕ СМЕ ЗАВРШИЛЕ НИКАКВА РАБОТА

//
Претходна статија

СИТЕ БИЛЕ ЧЕДА НА ДЕЛЧЕВ

Следна статија

ВО МАКЕДОНИЈА 10 ГОДИНИ НЕМА КОНКУРСИ ЗА НАУЧНОИСТРАЖУВАЧКИ ПРОЕКТИ

Најново од Интервју