(ВИДЕО) МНОГУ БРЗО ГИ ЗАБОРАЈФТЕ КОМАРЦИТЕ

Да се потсетиме на едно од најурнебесните видеа на комичарот Бојан Велевски.

– Чии се комарците? На ВМРО или СДС?!
– Ќе има ли контра-протест на комарците?
– Ќе има ли 15 дена карантин за комарците?
– Дали Баба Рада ги реши комарците?
– Што предвиди Иван Исцелител?
– Има комарци или све е психа?!