Претходна статија

ОХРИД, БЕЗГЛАСНИОТ ОЧУВ, ШЕРИФОТ И ПРЕМИЕРОТ

Следна статија

ОТВОРЕНА ДОНАТОРСКА СМЕТКА ЗА ДОИЗГРАДБА НА СОБОРНИОТ ХРАМ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЈ ВО ДЕЛЧЕВО- ФАСАДАТА НА ХРАМОТ Е ДОНАЦИЈА ОД ФОНДАЦИЈАТА НА МИЛЕН ВРАБЕВСКИ

Најново од Истакнато