(ВИДЕО) ПРЕКРАСЕН ДУЕТ НА НАШИОТ БЛАГОЈ НАЦОВСКИ И НЕГОВИОТ КОЛЕГА ФРАНЧЕСКО ДИ ЧЕЛО

Нашиот оперски пејач Благој Нацовски, кој веќе долги години живее и работи во Италија, заедно со својот колега Франческо Ди Чело ги изненадија своите фанови со прекрасна изведба на класиката Perdere l’amore од Масимо Раниери.

Погледнете го прекрасното видео: