(Видео) Прекрасните Бисера и Лидија- убавите лица на бугарскиот фолклор

//

Талентираните пејачки Бисера Иванова и Лидија Ангелова беа гостинки во емисијата „Од близу“ на Бугарската национална телевизија. Погледнете ја убавината што ja шират овие две прекрасни млади дами.Претходна статија

(Видео) Љубчо Куртелов раскажува за спасувањето на 25 бугарски војници од охриѓани во октомври 1944 г.

Следна статија

„Смртта“ на Македонија

Најново од Видео