|

(Видео) Проф. д-р Стојанович: Независноста и слободата се двете најважни работи за човекот и за државата

Независноста и слободата се двете најважни работи за човекот и за државата. Ова се меѓу најважните датуми. Ова го изјави проф. Петар Стојановиќ во утринската програма на бугарската БТВ.

„Ако 22 септември почне да се претвора во само слободен ден, јаз’к за државата, за нашата вера и за нашето минато“, посочи тој.

Слични Објави