ВИДЕО) ТЕРМОЈАДРЕН СКАНДАЛ ВО СЕЛО ЛИСИЧАНИ ОПШТИНА ПЛАСНИЦА: НА ПАРТИСКИ АКТИВИСТ НА СДСМ МУ ЈА СМЕНИЛЕ БРАВАТА ОД ШТАБОТ И СЕГА КЛУЧОТ „НЕ МУ ПАСУВА“

За приврзокот со Радмила Шекеринска ни е посебно мака…

PS: Братов да каже што има против нас?! (МВР Кичево)