Претходна статија

КОЛЕВ ПРЕД 9 МЕСЕЦИ ПРЕДВИДЕ ДЕКА ЗАРАДИ ИЗБОРНИОТ МОДЕЛ ДУИ ПОВТОРНО ЌЕ БИДЕ РЕШАВАЧКИ ФАКТОР ЗА ФОРМИРАЊЕ НА ВЛАДА

Следна статија

ЈОЗЕФ ЈАКОБС- ГЕРМАНСКИОТ РАЗУЗНАВАЧ КОЈ БЕШЕ СТРЕЛАН ДОДЕКА СЕДИ НА СТОЛИЦА

Најново од Вести