Претходна статија

ПРЕЖИВЕАНИ ОД КОВИД-19 РАСКАЖУВААТ: „ГО ЗАРАЗИВ ТАТКО МИ, СЕГА ЌЕ СИ ОДАМ ДОМА И ТОЈ НЕМА ДА БИДЕ ТАМУ“

Следна статија

ШТИПЈАНЕЦ ЗАГЛАВЕН ВЕЌЕ ДВЕ НЕДЕЛИ ВО ПЕРУ: НЕ ДОБИЛ НИКАКОВ ОДГОВОР ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

Најново од Вести

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи