| |

(ВО ЖИВО) ПРОМОЦИЈА НА РЕФОРМАТА ВО ПРИМАРНОТО ЗДРАВСТВО

Заедничка прес-конференција на премиерот Зоран Заев, министерот за здравство Венко Филипче и директорите на ФЗОМ, Ден Дончев и Орхан Рамадани, за реформата во примарното здравство – покачување на капитациониот бод.

Слични Објави