ЗАСТОЈ НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА-ЕВЗОНИ

//

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека денеска на граничниот премин Богородица-Евзони има подолга колона за влез во Грција, на грчка страна. Во делот на Република Северна Македонија нема застој и поминувањето на границата е без проблеми, но се создава застој на грчка страна. На граѓаните кои чекаат за влез во Грција им се дели вода додека се во граничниот простор.Претходна статија

ПРИВЕДЕН ТЕТОВЕЦ, ПРOНАЈДЕНО ОРУЖЈЕ КАЈ НЕГО

Следна статија

ДЕНОТ КОГА ХИТЛЕР ТРЕБАШЕ ДА УМРЕ

Најново од Вести