ЖИВО: ПРЕС- КОНФЕРЕНЦИЈА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ И ДИРЕКТОРОТ НА ФИТР, ДЕСПОТОВСКИ

Прес-конференција на заменик претседателот на Влада на Република Македонија задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев и директорот на Фонд за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски, на која ќе биде промовиран новиот јавен повик за формирање на бизнис акцелератори за млади и раст на конкурентноста на домашните компании (технолошка екстензија).