8. јануари неработен за сите граѓани

По повод првиот ден на православниот христијански празник Божик – 7 јануари, неработен ден за сите граѓани на на Република Македонија е 8 јануари, соопшти Министерството за труд и социјална политика…(Прочитајте го целиот напис овде)