Aпелација ги чека жалбите за продолжениот притвор на осомничените за крвавиот четврток

//

До Апелацискиот суд во Скопје нема пристигнато жалби на адвокатите на осомничените за крвавиот четврток за продолжувањето на притворот, велат од второстепениот

Повеќе

Бутарис: Прашањето за името излезе од колосек поради глупостите на политичарите

//

Глупостите на политичарите, според солунскиот градоначалник Јанис Бутарис се „виновни“ што, како што вели „прашањето за името излегло од колосек“. Тој во

Повеќе