Рускиот однос кон Македонија и македонското национално прашање

//

Историски познати факти. Трансисториски, односот на руската политика ( дипломатија), кон македонското национално прашање ( Македонија), од моментот кога тоа било актуелизирано,

Повеќе

Господа Заев и Мицковски, додека си изнесувате лекции да ви ја претставам реалноста

//

Многу внимателно ја проследив вашата заедничка акција за лекции по економија и контра лекции. Иако беа денови пред Воскресение, Велигден, најголемиот христијански

Повеќе