ФОТО: ШТО ЌЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НА ДАМИТЕ… ЌЕ ИСПОВРАТАТ ИЛИ ЌЕ МОЧНАТ ВО ГАЌИ?

//

Колеги, кога веќе пишувате толкави наслови за една најобична фотка на Instagram… бидете поконкретни :).

Драги дами, ако сакате да ја погледнете таа „фамозна“ фотка, повелете послужете се овде.Претходна статија

АКУД „МИРЧЕ АЦЕВ“ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ВО БУЈУКЧЕКМЕЏЕ, ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЈА

Следна статија

ВО РИМ ОСАМЕНИ ТУРИСТКИ АНГАЖИРААТ МОМЧИЊА ЗА СЕЛФИ

Најново од #БолиНаМајка